Afet Eğitimi Hazırlık Günü(12 Kasım)

Afet, bireylerin fiziksel, sosyal-ekonomik kayıplara uğramasına neden olan, yaşamını ve faaliyetlerini kesintiye uğratan, yaşamı olumsuz etkileyen doğal, teknolojik ya da insan kökenli olaylardır.

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri Sami ORHAN, Süleyman İYİ, Fuat KAYNAR ve Cuma OKUTUCU tarafından deprem ve yangın tatbikatları gerçekleştirildi.

Deprem tatbikatı kapsamında “Çök, Kapan, Tutun” tekniği öğrenciler tarafından uygulandı. Ayrıca okulumuz bahçesinde Metal öğretmenimiz Sami ORHAN, küçük bir yangın tatbikatı gerçekleştirerek yangın tüpünün nasıl kullanılması gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi, bilgilendirme yaptı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflar:

11-03-202411-03-202411-03-2024