Bahçe Şehit Halil İbrahim Akkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
BAHÇELİ EVLER MAH. MEHMET KARAMANOĞLU CAD. BAHÇE ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 1 BAHÇE / OSMANİYE
Vizyon
Bütün öğrencilerin başarılı olduğu, çalışanlar, veliler ve öğrencilerin memnuniyetinin üst düzeyde sağlandığı, katılımın gerçekleştiği bütün yarışma, sınav, proje vb. etkinliklerde yüksek başarının elde edildiği, sorunsuz bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Türk Milli Eğitimin amaçlarını gerçekleştirerek; bütün öğrencilerimizi, branşında yeterli donanıma sahip, iş hayatında tercih edilen, Türk Milletine, ailesine ve kendisine faydalı birer vatandaş olarak yetiştirmek.
Başarılar
2012 Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzdan yeni mezun 12 öğrencimiz 4 yıllık fakülte, 124 öğrencimizde ön lisans programlarına yerleşmiştir.Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizede başarılar dileriz.
08:00-12:00 12:50-16:40
Kalorifer (Doğal Gaz)
Otoyol,Karayolu, Demir Yolu
Yerleşim Yeri